Professionelt Skoda-værksted i Horsens

Er du på udkig efter et professionelt Skoda-værksted? Så er du havnet på den helt rette side. Hos Carepoint Horsens er vi specialister i Skoda-service og et udvalg af andre bilmærker, herunder for eksempel Volkswagen-service. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave. På vores autoværksted i Horsens byder vi velkommen til kunder fra blandt andet Odder, Skanderborg, Juelsminde og resten af Østjylland.

Hvis din Skoda trænger til et serviceeftersyn eller en reparation hos en professionel automekaniker, er vi en oplagt samarbejdspartner. Vores dygtige mekanikere har både erfaringen og værkstedet til at kunne hjælpe dig. Du kan med andre ord trygt køre din bil ind til os.

Professionel Skoda-service til gode priser

Vi er et professionelt Skoda-værksted, hvilket betyder, at vi står klar til at hjælpe alle med et service- og reparationsabonnement. Hvis din bil skal repareres eller serviceres, er du altså velkommen til at køre din bil ind forbi os.

Vi tilbyder Skoda-service og reparation af alle modeller, herunder:

  • Fabia
  • Scala
  • Octavia
  • Superb
  • Kamiq
  • Karoq
  • Kodiaq
  • Enyaq​

Vi er alle veluddannede og dygtige til vores arbejde, hvor vi lægger en ære i at levere veludførte løsninger til alle kunder. Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser samt resultater af høj kvalitet uanset opgaven.

Kontakt os i dag for at​ høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores Skoda-værksted kan gøre for dig og din bil? Så er du velkommen til at komme ind forbi med den – så løser vi eventuelle problematikker professionelt og til en god og billig pris.

Hvis du har spørgsmål til muligheder for Skoda-service, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 65 66 77 eller e-mail info@horsens-carepoint.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os for professionel hjælp til din bil

Trænger du til noget hjælp med bilen? Så skriv til os, og lad os sammen finde en god pris til dig.Vi svarer inden for 24 timer.​

accept  Dit lokale​ Skoda værksted

accept  45 års erfaring med folkevognsgruppen

accept  Leasing til de bedste priser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Carepoint Horsens

Carepoint Horsens har mere end 45 års erfaring med Skoda samt resten af folkevognsgruppens mærker, samtidig har vi også stor erfaring inden for Mitsubishi. Som professionelt værksted servicerer og reparerer vi alle bilmærker. Vi giver altid 3 års garanti på både reservedele samt udført arbejde.

Samarbejdspartnere

Åbningstider

​Mandag:

​07:30 - 16:00

​Tirsdag:

​07:30 - 16:00

​Onsdag:

​07:30 - 16:00

​Torsdag:

​07:30 - 16:00

​Fredag:

​07:30 - 14:00

​Lørdag:

​Efter aftale (kun salg)

​Søndag:

​Efter aftale (kun salg)

Kontakt os

​CAREPOINT HORSENS ApS

CVR: 38270915

​​Høegh Guldbergs Gade 42

8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Telefon Værksted: 75 65 66 77

Telefon Salg: 31 22 19 99

E-mail: info@horsens-carepoint.dk

fb-hvid  Find os på Facebook