Skadecenter varetager forsikringsskader på alle bilmærker

Har uheldet været ude, hvor du har fået en skade på din bil? Så er du kommet til det helt rette skadecenter. Hos vores autoværksted, Carepoint Horsens, tager vi os af enhver forsikringsskade – uanset hvilket bilmærke der er tale om.

Vi har mere end 45 års erfaring med service og reparation af biler i folkevognsgruppen, herunder Skoda, VW, SEAT, Mitsubishi og Audi, men vi har også stor erfaring med andre bilmærker. Har du fået en skade på din bil, der er omfattet af din forsikring, tager vores forsikringsskadecenter os gerne af udbedringen.

Vi holder til i Horsens, hvor vi har mange aftaler med kunder i nærområdet, herunder Odder, Juelsminde, Skanderborg og mange andre steder.

Lån en af vores lånebiler

Når din bil er til reparation på vores skadecenter, har du selvfølgelig mulighed for at låne en bil, så du har noget at køre i, mens din egen bil er til reparation.

Ring til vores skadecenter i dag

Har du fået en forsikringsskade på din bil? Eller ønsker du at høre mere om mulighederne for en serviceaftale med vores autoværksted? Så skal du aldrig tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores skadecenter på telefon 75 65 66 77 eller e-mail info@horsens-carepoint.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for professionel hjælp til din bil

Trænger du til noget hjælp med bilen? Så skriv til os, og lad os sammen finde en god pris til dig.Vi svarer inden for 24 timer.​

accept  Dit lokale​ Skoda værksted

accept  45 års erfaring med folkevognsgruppen

accept  Leasing til de bedste priser

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Carepoint Horsens

Carepoint Horsens har mere end 45 års erfaring med Skoda samt resten af folkevognsgruppens mærker, samtidig har vi også stor erfaring inden for Mitsubishi. Som professionelt værksted servicerer og reparerer vi alle bilmærker. Vi giver altid 3 års garanti på både reservedele samt udført arbejde.

Samarbejdspartnere

Åbningstider

​Mandag:

​07:30 - 16:00

​Tirsdag:

​07:30 - 16:00

​Onsdag:

​07:30 - 16:00

​Torsdag:

​07:30 - 16:00

​Fredag:

​07:30 - 14:00

​Lørdag:

​Efter aftale (kun salg)

​Søndag:

​Efter aftale (kun salg)

Kontakt os

​CAREPOINT HORSENS ApS

CVR: 38270915

​​Høegh Guldbergs Gade 42

8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Telefon Værksted: 75 65 66 77

Telefon Salg: 31 22 19 99

E-mail: info@horsens-carepoint.dk

fb-hvid  Find os på Facebook